New Life


INFO & Packages

Bij ieder pakket zijn volgende zaken inbegrepen:

+ selectie en nabewerkingstijd van de fotografe

+ verplaatsingskosten tot 15 km vanaf Westrozebeke (> € 0.35/km)

+ persoonlijke, beveiligde online galerij


Wanneer je kiest voor een newbornsessie heb je altijd keuze uit drie sessies. Jullie keuze wordt bij voorkeur reeds doorgegeven bij boeking. Dit in functie van het in te plannen van jullie sessie.

Leg een newbornsessie altijd tijdig vast. Zo ben je altijd zeker van een plaatsje. Standaard wordt een newbornreportage altijd vastgelegd tijdens de week.


Lifestyle newborn

Een lifestyle newborn sessie is altijd bij jullie thuis of lekker buiten wanneer het weer dit toelaat. Ongeforceerd en puur zoals het werkelijk is en in een spontane, vertrouwde omgeving. Foto's op het grote bed, in de babykamer en vooral jullie zien genieten op de leukste plekjes in huis. Dit maakt een reportage thuis altijd uniek. Bij het nemen van de familiefoto's hecht ik erg veel belang aan het kunnen vastleggen van de verbondenheid tussen jullie en jullie baby. Samen knuffelen, samen genieten van jullie kleine wonder, mama en baby, papa en baby,... Is er al een broertje of een zusje! Geweldig, niets is leuker dan hen bij de reportage te betrekken. De interactie tussen hen is altijd prachtig om te zien. Al deze emoties wil ik dolgraag voor jullie vastleggen. Ik eindig altijd met foto's van de baby alleen. Jullie baby op het grote bed en zijn/haar kamertje zijn hiervoor de beste plaatsen. Spontane, natuurlijke en ontspannen foto's van jullie kleintje zijn altijd de mooiste beelden. Een lifestyle newborn sessie draait bij mij niet alleen rond jullie baby, maar ook rond jullie nieuwe gezinnetje. Van al deze mooie emoties wil ik een verhaal in beelden vertellen.


Natural Newborn

Sinds oktober 2020 nieuw in het gamma.


Fresh48 (NIET MOGELIJK OWV DE CORONAMAATREGELEN)

Net zoals bij een LIFESTYLE newborn staat spontaniteit en puurheid centraal. Fresh48 sluit heel goed aan bij geboortefotografie en biedt de ideale oplossing als je geboortefotografie net een tikkeltje te intiem vind. Fresh48 is een lifestylesessie die doorgaat in het ziekenhuis of bij jullie thuis (bij een thuisbevalling) en dit binnen de 48u soms tot 72u na de geboorte van jullie baby. In overleg en volledig naar eigen wens kan deze sessie de volgende momenten op beeld vastleggen:


  • De eerste ontmoeting met grote broer(tjes) en/of zus(jes)
  • Foto's tijdens het voeden van je baby (fles- of borstvoeding)
  • Het eerste badje 
  • Eerste gezinsfoto's
  • Foto's van de baby met mama of papa
  • Ev een foto voor gebruik op het geboortekaartje


Bij voorkeur wordt een new life sessie al vroeg in de zwangerschap vastgelegd. Wanneer je een maternity sessie boekt in combinatie met een new life sessie ontvang je 25€ korting.


Voor iedere reportage gelden de algemene voorwaarden, deze kan je hier raadplegen, bij boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Lifestyle Newborn

185 euro

+ max 180 min fotografie
+ 20 digitaal afgewerkte beelden in HR

Natural Newborn

185 euro

+ max 180 min fotografie
+ 20 digitale afgewerkte beelden in HR
+ in de studio

Fresh 48

170 euro

+ max 120 min fotografie
+ 15 digitale afgewerkte beelden in HR