Milestone


INFO & Packages

Bij ieder pakket zijn volgende zaken inbegrepen:

+ selectie en nabewerkingstijd van de fotografe

+ verplaatsingskosten tot 15 km vanaf Westrozebeke (> € 0.35/km)

+ persoonlijke, beveiligde online galerij

Cakesmash

Een caksmash reportage gaat altijd in mijn studio (lees omgebouwde living) door in Westrozebeke. De stijl is altijd neutraal, botanisch en sober. Ik ben zelf geen voorstander van knalblauwe of felroze toestanden bij een cakesmash. Qua kledij vraag ik altijd om te kiezen uit warme kleuren of aardetinten. Bij meisjes is oudroze heel leuk. Leuke pakjes kan je altijd vinden in de ZARA of Mini moon Roeselare. Ikzelf heb ook enkele pakjes liggen zowel voor jongen als meisje. De taart wordt ook voorzien door fotograafmama.


Milestone

Hou je niet van cakesmash gedoe, maar wil je toch graag de verjaardag van jouw schattebol vastleggen? Dan is de milestone sessie een goed alternatief. We zoeken een leuk plekje uit in de natuur en met een leuke setting rollen er gegarandeerd mooie resultaten uit de camera. Hierbij mag je kindje bij mij hun zin doen zodat deze beelden ook zo spontaan mogelijk over komen. Het voordeel aan milestone sessies is dat je ze op iedere verjaardag kan inplannen en niet enkel de eerste verjaardag.


Bij voorkeur plannen we deze sessies altijd in rond 11 maanden en liefst in de voormiddag. Rekening houdend met hun dutjes die ze vaak in de namiddag nog doen.

Cakesmash

175 euro

+ max 60 min fotografie
+ 15 digitale afgewerkte beelden in HR
+ taart inbegrepen
+ in studio of buitenlocatie

Milestone

155 euro

+ max 60 min fotografie
+ 15 digitaal afgewerkte beelden in HR op USB
+ voor alle leeftijden
+ buitenlocatie