HI, I'M MARIE-LAURE


Ondertussen 30 lentes jong, gehuwd en trotse mama van drie kapoenen van vijf, bijna vier en twee 'n half jaar oud. Werkend als geriatrische verpleegkundige in een WZC en daarnaast fotografe in bijberoep. Al mijn hele leven woon ik in Staden, een echt ‘boeregat’ in hartje West-Vlaanderen. Sinds drie jaar heb ik Staden ingeruild voor Westrozebeke, een deelgemeente van Staden.


Het best kan ik mezelf omschrijven als een sociaal, vriendelijk en goedlachs iemand. Een bezige bij en een echte spring in't veld. Ik ben een vlotte persoon en hou van een naturel look. Dat typeert ook mijn stijl van fotografie, spontaan en ongedwongen.


Ik hou van zoete witte wijn, zomeravonden en prachtige lentedagen, de zon op mijn snoet, golden hour, uit eten gaan, reizen, een bos bloemen in huis, lachen, muziek waar je vrolijk van wordt, pinterest, online shoppen, droge humor, petit beurretaart, zwart-witfotografie, Scandinavische (baby)merkjes, eten maar het koken laat ik graag over aan anderen, bohemian/botanische natuurlijke stijl, kleine handjes en voetjes, Spaanse netflixseries, mosterdgeel komt toch heel hard in de buurt van mijn lievelingskleur en ik kan heel hard genieten van de kleinste dingen in het leven.


Ik vind het minder fijn wanneer mensen mijn naam afkorten, ik vol met muggenbeten sta, mensen mij anoniem of met een onbekend nummer opbellen, iemand mij wakker maakt, ik moet koken, iemand niet reageert op berichten/mail, ik iets bitter of iets met anijssmaak moet eten/drinken, ik genegeerd wordt,...Copyright Ellen Popshots