NIEUW LEVEN

+ Natural Newborn
+ Newborn lifestyle
+ Fresh 48

HOERA, een wondertje of een wondertje in tweevoud op komst! Van harte proficiat!


Uiteraard geef ik je 200% gelijk om jullie baby(s) te laten vastleggen op beeld. Ze groeien als kool en een fotoreportage is bij uitstek de ideale investering om dit mooie en bijzondere moment in jullie leven voor even te laten bevriezen. De tijd gaat al snel genoeg. Ik raad jullie aan om al contact op te nemen tijdens jullie zwangerschap. Zo hebben we nog voldoende de tijd om al jullie wensen en vragen te overlopen. Ik hou mijn agenda vrij om jullie newbornreportage vast te leggen tijdens de eerste levensweken van jullie oogappel(s). Ik raad jullie aan om al bij boeking jullie voorkeur van reportage door te geven: Natural Newborn, Newborn-/Babylifestyle of een Fresh 48 reportage.


(MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM TE BOEKEN)

Een Natural Newborn wordt bij voorkeur ingepland in de eerste twee levensweken. In mijn lekker verwarmde thuisstudio kan je jouw oogappel op beeld laten vereeuwigen. Bij deze reportage ligt de focus op jullie babytje. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk daglicht en een zeer naturele setting die helemaal past binnen de stijl van Fotograafmama. Qua kleurencombinaties gaat mijn voorkeur uit naar wit, beige, crème, bruine tinten,... Deze zachte of warme kleuren zorgen voor rust in de foto. Felle kleuren worden niet gebruikt.


Een Newborn-/Babylifestyle wordt ingepland in de eerste weken na de geboorte van je baby. Bij deze spontane reportage aan huis wordt er geen gebruik gemaakt van achtergronddoeken, inwikkeldoeken of props . Hier ligt de focus niet alleen bij jullie babytje. De interactie tussen de gezinsleden onderling wordt ook mooi in beeld gebracht. Net zoals bij een studio reportage maak ik gebruik van daglicht en zoek ik plekjes op waar het licht mooi binnenvalt. Meestal is dit de kinderkamer, slaapkamer van de ouders of de woonkamer.


Ik vind het fantastisch om die kleine handjes en voetjes, de grimassen, de band tussen jullie en je pasgeboren baby'tje, de liefde en de emoties vast te leggen op beeld. Deze shoot gebeurt bij je thuis en verloopt spontaan. Af en toe geef ik wel wat aanwijzingen of vraag ik om bepaalde handelingen uit te voeren ( vb het handje van je baby'tje vasthouden, aan het raam gaan staan ivm het licht, dat broer en/of zusje een kusje geven, enz....Om zo tot het mooiste resultaat te komen. Ik laat je baby'tje zelf het tempo bepalen en ik forceer niets. Alleen zo kan je tot het mooiste en het puurste resultaat komen.


​Newborn reportages worden altijd vastgelegd tijdens de week.


(NIET MOGELIJK OWV DE CORONAMAATREGELEN)

Een Fresh48 sluit heel goed aan bij geboortefotografie en biedt de ideale oplossing als je geboortefotografie net een tikkeltje te intiem vind. Fresh48 is een lifestylesessie die doorgaat in het ziekenhuis of bij jullie thuis (bij een thuisbevalling) en dit binnen de 48u soms tot 72u na de geboorte van jullie baby. In overleg en volledig naar eigen wens kan deze sessie de volgende momenten op beeld vastleggen:


  • De eerste ontmoeting met grote broer(tjes) en/of zus(jes)
  • Foto's tijdens het voeden van je baby (fles- of borstvoeding)
  • Het eerste badje 
  • Eerste gezinsfoto's
  • Foto's van de baby met mama of papa
  • Ev een foto voor gebruik op het geboortekaartje


Voor iedere reportage gelden de algemene voorwaarden, deze kan je hier raadplegen, bij boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Na de reportage laad ik meteen de foto's in op de computer. De totale bewerking kan zo'n twee à drie weken in beslag nemen. De door jullie uitgekozen foto's krijgen jullie digitaal doorgestuurd in hoge resolutie en zonder watermerk. Extra foto's of andere fotoproducten aankopen is steeds mogelijk.