KIDS

+ Milestone
+ Cakesmash
+ Kidsreportage

Een Caksmash reportage kan doorgaan in mijn thuisstudio in Westrozebeke of buiten op een prachtige locatie midden in de natuur. De stijl is altijd neutraal, botanisch of een tikkeltje boho . Ik ben zelf geen voorstander van knalblauwe of felroze toestanden bij een cakesmash. Trekt jou dit net aan voor een cakesmash, dan moet ik je jammergenoeg teleurstellen. Qua kledij vraag ik altijd om te kiezen uit warme kleuren of aardetinten. Bij meisjes is oudroze ook heel leuk. Leuke pakjes kan je altijd vinden in de ZARA of Mini moon Roeselare. Ikzelf heb ook enkele pakjes liggen zowel voor jongen als meisje. De taart, een naked cake, wordt altijd voorzien door fotograafmama.


Hou je niet van cakesmash gedoe, maar wil je toch graag de verjaardag van jouw schattebol vastleggen? Dan is de Milestone reportage een mooi alternatief. We zoeken een leuk plekje uit in de natuur en met een leuke setting rollen er gegarandeerd mooie resultaten uit de camera. Hierbij mag je kindje bij mij hun zin doen zodat deze beelden ook zo spontaan mogelijk over komen. Het voordeel aan Milestone sessies is dat je ze op iedere verjaardag kan inplannen en niet enkel de eerste verjaardag.


Bij voorkeur plannen we deze sessies altijd in rond 11 maanden en liefst in de voormiddag. Rekening houdend met hun dutjes die ze vaak in de namiddag nog doen.


Voor iedere reportage gelden de algemene voorwaarden, deze kan je hier raadplegen, bij boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Na de reportage laad ik meteen de foto's in op de computer. De totale bewerking kan zo'n twee weken in beslag nemen. De door jullie uitgekozen foto's krijgen jullie digitaal doorgestuurd in hoge resolutie en zonder watermerk. Extra foto's of andere fotoproducten aankopen is steeds mogelijk.