FAMILIE

+ Liefde
+ Familie
+ Mommy + me
+ Zwangerschap

Zijn jullie dolverliefd? Of jullie willen gewoon jullie prachtig gezinnetje op beeld vastleggen? Onder Family sessie versta ik alles wat met het gezin te maken heeft. Veel liefde, mama & papa zijn, broertjes en zusjes,... Bij Fotograafmama kan het allemaal. Samen gaan we op zoek naar een buitenlocatie die perfect bij jullie past. Net zoals bij de andere reportages staat ook hier spontaniteit, ongedwongenheid en puurheid centraal. Want weet je, de meest dromerige foto’s zijn deze waar je net niet in de camera kijkt, ja echt waar! Het belangrijkste is nog steeds dat jullie zich goed in jullie vel voelen tijdens de sessie! Bij voorkeur worden gezinsfoto's genomen bij zonsondergang, beter gekend als de golden hour reportage.


Zijn jullie in blijde verwachting van een wondertje? Of wil je als mama eens graag op de foto met je schatten van kindjes en gaan voor een mommy+me sessie? Veel liefde, bolle buikjes, mama & papa zijn, broertjes en zusjes,... Bij Fotograafmama kan het allemaal. Samen gaan we op zoek naar een buitenlocatie die perfect bij jullie past. Net zoals bij de andere reportages staat ook hier spontaniteit, ongedwongenheid en puurheid centraal. Want weet je, de meest dromerige foto’s zijn deze waar je net niet in de camera kijkt, ja echt waar! Het belangrijkste is nog steeds dat jullie zich goed in jullie vel voelen tijdens de sessie!


Wil je graag prachtige tastbare herinneringen aan je bolle buikje? Een zwangerschap sessie boek je best al halfweg je zwangerschap. De sessie plannen we dan in tussen de 33 en 37 weken zwangerschap. Boek je er meteen een LIFESTYLE newborn sessie bij? Dan ontvang je een korting van 25€. Heb je specifieke wensen? Laat het mij zeker weten! Waarom nog twijfelen?


Voor iedere reportage gelden de algemene voorwaarden, deze kan je hier raadplegen, bij boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Na de reportage laad ik meteen de foto's in op de computer. De totale bewerking kan zo'n twee weken in beslag nemen. De door jullie uitgekozen foto's krijgen jullie digitaal doorgestuurd in hoge resolutie en zonder watermerk. Extra foto's of andere fotoproducten aankopen is steeds mogelijk.